Agenda

Wekelijkse vaste diensten en bijbelstudie

Created with Sketch.

Elke zondag om 11:00 en 18:00 is er kerkdienst. Een uur van te voren is de deur open. De diensten zelf duren ongeveer een uur.
Elke woensdag om 19:30 is er een Bijbelstudie. Vanaf woensdag 19 oktober is dit op de Lanecamp 4 in Nijkerk.

De diensten zijn in 't Biggenhok; Broekermolenweg 7; Gemeente Putten. Dit is in landelijk gebied tussen Nijkerk en Putten. Ingang parkeerplaats tussen nr. 5 en nr. 7.  Iedereen van harte welkom. 

Activiteiten in november, 2022

Created with Sketch.
  • Zaterdag, 12 november gaan we naar de talentenavond in Veenendaal. Organisatie Evangeliegemeente De Deur Veenendaal. Wil je mee? Of heb je een talent wat je wil laten zien? - Info: 06-53684915
  •  Zaterdag, 26 november organiseren we een gezellige film avond in Nijkerk. Locatie: Achterzaal kerkje Gasthuisstraat 15 in Nijkerk centrum. Ingang door de steeg aan de zijkant. Aanvang: 19.30 uur. Toegang gratis. Organisatie: Evangeliegemeente De Deur Nijkerk  

Verdere activiteiten

Created with Sketch.

Wekelijks gaan we er op uit om te evangeliseren. Vanuit onze persoonlijke getuigenis vertellen we mensen de boodschap van redding door Jezus Christus. We doen dat twee aan twee. En brengen dat van tevoren in gebed. Vaak doen we dat in onze eigen stad. Regelmatig gaan we ook naar andere steden.  

Lucas 10: 1-2  NBG 1 Daarna wees de Here nog [twee├źn]zeventig aan en Hij zond hen twee aan twee voor Zich uit naar alle steden en plaatsen, waar Hij zelf komen zou. 2 En Hij zeide tot hen: De oogst is wel groot, maar arbeiders zijn er weinig. Bidt daarom de Heer van de oogst, dat Hij arbeiders uitzende in zijn oogst.